top of page
fifaqu.png
Undervisning i Fifa med Playstation 4

Meld dig ind i Playstation Esport og få undervisning af en af verdens bedste Fifa spiller!

I mange år har det været tradition, at gamere deltagerer til LAN-parties, netparties og esports events.
Traditionen har ikke alene været holdt i hævd, men er vokset kraftigt over årene, dog har det altid været PC, der har været i fokus.

Nu er det med glæde at vi kan tilbyde danske Playstation entusiaster samme fede oplevelse som PC spillerne. Så pak dit grej sammen – du skal simpelthen få den fedeste Playstation Esport oplevelse ever.

Du har nu mulighed for at få undervisning af en af verdens nuværende bedste Fifa spiller "Fifa Üstün" (https://www.facebook.com/Ustunfatihdk/), og få coaching, hvor du vil være i fokus. Her vil deltagerne have mulighed for at dygtiggøre deres tekniske, taktiske og mentale færdigheder, samt modtage undervisning i emner som teamwork, kommunikation, coaching og mental udvikling. Udover undervisning vil der blive afholdt månedlig turneringer, LANs og hyggeaftener.

Undervisninger er inkluderet alle aktive medlemskaber. Som medlem vil man deltage undervisningstimerne ugentlig 2x2 timer, hvor den pågældende coach vil bruge tiden på at finde din nuværende niveau indenfor Fifa, samt få trænet af erfarne dedikerede trænere. Undervisningen består af teori og praksis, hvor du simpelthen vil blive vejledt til at deltage i stor turneringer verden rundt.

Undervisningsskema ses forneden fordelt ugentlig 2x2 timer:

 

 

 

 

 

I fællesskab vil vi forsøge at skubbe grænsen for maksimal udnyttelse at vores medlemmers potentiale. Du vil som medlem møde nye venner og evt. finde dig et storslået hold at spille på.

Har du spørgsmål til undervisningen er du velkommen til at kontakte os på telefon og/eller mail.

Indmeldelse kan ske på nedenstående blanket.

Danmarksfarver NO WHITE.png
bottom of page