top of page
IMG_3353.jpg
Danmarksfarver eSport
 

Meld dig ind i E-Sport og få undervisning af en af verdens bedste Fifa spiller!

Danmarksfarver E-Sports afdeling er en ny afdeling der springer ud af vores flerstrengede forening. Danmarksfarver vil afprøve mange muligheder for at skabe nye fællesskaber i foreningen, med lokalsamfundet, med andre foreninger, skoler, gymnasier, institutioner, m.m.

Vi tilbyder E-Sport for alle uanset niveau eller ambition. Der er plads til dem som alene ønsker at dyrke eSport som noget fritidsbeskæftigelse, og der skal være muligheder for udvikling til dem som vil noget mere seriøst.

Som E-Sports udvalg og hovedbestyrelse i Danmarksfarver, ønsker vi at udvikle vores afdeling med bedre forudsætning for et aktivt og socialt liv. Vores ide med udviklingen er at tilbyde eSport sammen socialt samvær og give medlemmerne en ”sjov” fællesoplevelse. 

Undervisning i FIFA

Du har nu mulighed for at få undervisning af en af verdens nuværende bedste Fifa spiller "Fifa Üstün" (https://www.facebook.com/Ustunfatihdk/), og få coaching, hvor du vil være i fokus. Her vil deltagerne have mulighed for at dygtiggøre deres tekniske, taktiske og mentale færdigheder, samt modtage undervisning i emner som teamwork, kommunikation, coaching og mental udvikling. Udover undervisning vil der blive afholdt månedlig turneringer, LANs og hyggeaftener.

Undervisninger er inkluderet alle aktive medlemskaber. Som medlem vil man deltage undervisningstimerne ugentlig 2x2 timer, hvor den pågældende coach vil bruge tiden på at finde din nuværende niveau indenfor FIFA, samt få trænet af erfarne dedikerede trænere. Undervisningen består af teori og praksis, hvor du simpelthen vil blive vejledt til at deltage i stor turneringer verden rundt.

skema esport.PNG
VIL DU VIDE MERE OM QUHEYLAN ESPORT?
medlemsskab.PNG
fifa.png
Fortnite_Avengers_Endgame.0.jpg
csgo.jpg
Klik på det spil du gerne vil tilmelde!
QUHEY LAN 1.3.png
Danmarksfarver NO WHITE.png
bottom of page