top of page
Søg
  • Forfatters billedeAdmin

Rejser & Studieture

”Verden er en bog, og den, som ikke rejser, læser kun én side” – Saint Augustine.


Når det så er sagt, så kan vi ikke undgå at rejse. Derfor fylder vores rejse aktivitet også en stor del. Vi arrangerer derfor kulturelle- og sprogrejser både i ind- og udlandet. Vores formål med kulturellerejser er at opleve de forskellige kulturer og udvide vores egen horisont og forståelse for den.

I år 2015 startede vi allerede i januar måned med en tur til Kenya og efterfølgende 3 ture til Kirgisistan, hvor to af turerene var lige efter hinanden. Den første i april i påskeferien og måneden efter i maj måned og den sidste tur i efterårsferien.


Kirgisistan er kendt for sin storslåede, uspolerede naturlige skønhed. Man siger at det kun er 15-20 % af befolkningen der brugere internettet! Landet er omringet af bjerge som dækker op til 85 % af landet, dertil med smukke dale, azurblå søer og vidunderlig grønne omgivelser. Dyrerene lever frit, det er normalt at kunne se køer og andre dyr på 2-3.000 m høje bjerge.

Landet rummer Asiens største sø, som er 180km x 60 km, ja du læste rigtigt det er en sø. Dermed bliver landet også betegnet som ”det centrale Asien’s svar på Schweiz. Uanset om du i sommermånederne er i vandet for at bade, så vil de sneklædte bjerge stadigvæk kunne ses på baggrunde – så flot natur!Kenya er et af verdens absolut bedste safarilande. Landet er kendt for deres store safari park og deres flotte strande.Kenya har det hele. Sneklædte bjerge. Tørre savanneområder. Semiørken. Søområder. Udslukte vulkaner og langs kysten fantastiske sandstrande ud til det Indiske Ocean. Dertil floder og vandfald. Den spændende masai-kultur. Og en gæstfrihed man ikke finder mange andre steder i verden.

På tværs af Kenya løber ækvator, hvilket giver et mildt og behageligt klima, året rundt. På savannen godt 23-25 grader. I højlandsområderne lidt køligere, ved kysten lidt varmere. Alt i alt et optimalt rejsemål.46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Danmarksfarver NO WHITE.png
bottom of page