top of page
Søg
  • Forfatters billedeAdmin

Mågevej Fotoklub

Opdateret: 18. jan. 2018

Vi har på det sidste fået ønsker fra medlemmerne om vi kunne oprette en fotoklub. Eftersom der var meget efterspørgsel og interesse indenfor området, har vi nu stiftet vores første fotoklub.

Hvorfor fotoklub? I den senere tid har vi alle haft yderligere fokus på den digitale fotografering. Alle mobil telefoner får bedre og bedre kamera og vi bruger kamera til næsten alt fra portrætter, til billeder af naturen, omgivelser,  mad, begivenheder og mange andre ting. Kamera er kommet for at blive!


Med fotoklubben har vi mange amatører såvel som fagfolk som nu kan dele deres tanker, viden, kommentere og inspirere hinanden på hinandens billeder. Det handler ikke bare om at tage et billede, men det handler om at  lære, eller lære andre om kunsten at fotografere.


Vi udveksler erfaringer og hjælper hinanden. Så har du en lille foto-sommerfugl i maven og egentlig gerne vil prøve dine grænser af, så er du mere end velkommen til at blive medlem.

Hvad kræves der af udstyr? Ikke noget specifikt krav, så om du bruger det helt store grej, mobiltelefon, glasplader eller andet er ikke vigtigt – det er motiver vi jagter. Når det er sagt, så er det selvfølgelig altid bedre med et spejlreflekskamera.


Nedenfor er blot et eksempel taget af et af vores medlemmer:


37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Danmarksfarver NO WHITE.png
bottom of page