Søg
  • Admin

Læseklub

Opdateret: 18. jan. 2018

Kender du det der med at vende den sidste side i en bog, og så ikke have nogen at snakke om den med? Din kæreste har ikke læst bogen. Din kollega har ikke. Og din mor har heller ikke. Så hvorfor ikke finde nogle andre at dele oplevelsen med?

Vi bliver klogere af at læse. Mere fantasifulde, bedre til at danne indre billeder, fordybe os og forstå vores medmennesker. Faktisk menes der at forskerne nu kan måle, at finkulturel litteratur stimulerer vores evner til at forstå andres følelser og motiver. De peger på, at læsning kan hjælpe os til at blive socialt velfungerende mennesker.


“Læser man bare 10-15 minutter en god bog øges ens evne til at forstå andre menneskers tanker og følelser. Noget som kan gøre os til mere empatiske og bedre fungerende mennesker” – Psykolog David Comer Kidd

Bøger er fantastiske – og endnu bedre, når du har nogen at dele oplevelsen med. Få læsefællesskab og masser af inspiration i vores nye læseklub. Der er frit valg af genre skønlitteratur, krimi, kunst & kultur, videnskab, sport & fritid, ungdomsbøger, historie & samfund og krop & sind.


Send os en mail hvis du gerne vil deltage i vores læseklub.

18 visninger0 kommentarer
Danmarksfarver NO WHITE.png
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© Copyright 2018 Alle rettigheder forbeholdt Danmarksfarver

Kontakt os

Tel: +45 2230 5829

Email: info@danmarksfarver.dk

Adresse

Valhøjs Alle 190,

2610 Rødovre