top of page
Søg
  • Forfatters billedeAdmin

FIFA Rødovre Cup 2019

Der blev skrevet fodboldhistorie i lørdags i Rødovre, eller i hvert fald set med E-sport-øjne. I Rødovrehallen arrangeret Foreningen Danmarksfarver, Ungdomshuset Milestedet og Rødovrehallen i samarbejde med Sports-gaming.dk Rødovre's første og største FIFA-turnering i Rødovrehallen fra klokken 11.00 til 18.00.

Hele lørdagen stod på FIFA Rødovre Cup turneringen og programmet var spækket med mange kampe. 128 deltagende FIFA-spillere, samt ca. 500 tilskuere var mødt op i Rødovrehallen. Turneringen startede klokken 11:00. Sportsgaming.dk, som havde ansvaret for turneringens afvikling, havde dagen før opsat standere, scenen, storskærmen m.m. Rødovrehallen stod klar til at byde gæsterne velkommen.

Turneringen startede med at deltagerne meldte deres ankomst til dommerne, mens der på scenen blev givet information omkring dagens program og Rødovre Kommunens borgmester holdt en velkomsttale.

Herefter blev de første gruppespil i FIFA skudt i gang.

Stemningen i Rødovrehallen var fantastisk. Kampene blev kommenteret af Dennis Nordenbøl og Jacob Jørgensen, kendt for at kommentere eSuperliga-kampe. Spændingen var i top blandt spillerne og tilskuerne.

Under eventen var der rig mulighed for at hilse og lære ny mennesker at kende. Der blev hygget igennem og den klassiske Esport stemning, som er svær at beskrive, var der bare fra første minut.

Turneringen afsluttede med gevinster i form af pengesum og gaver.

126 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Danmarksfarver NO WHITE.png
bottom of page