Søg
  • Admin

Cykling

Opdateret: 17. jan. 2018

Rahvan cykling er for motionister med stor vægt på charme og er en åben klub for alle som ønsker at cykle med og derfor er gæster altid velkomne til vores træning.


Vi er kendt for et godt kammeratskab og sammenhold i klubben. Der er altid plads til såvel nystartede motionister som træningsnarkomaner.


Formålet med klubben er, at dyrke seriøs cykelmotion samt socialt samvær med andre cykelinteresserede.

Vi sætter sikkerheden højt, og der er ingen der efterlades på vejene. Efter endt cykeltur vil der være kaffe og kage, samt mulighed for at fikse cyklen. Al kommunikation til cyklisterne foregår via Facebook.

Vores cykelekspert og ansvarlig er Parvin.


Vil du høre nærmere, så kontakt os på Facebook eller send os en mail til info@danmarksfarver.dk


Cykelhold Hold 1: “De helt nye” med en fart på max 20 km/t. og en distance på max. 15 km. Hold 2: “De rutinerede” med en fart på ca. 25 km/t. og en distance på 30 km. Hold 3: “De skrappe” med en fart på +28 km/t. og en distance på min. 40 km

Vores ambitioner er at: – Deltage i motionsløb i hele Danmark og i store klassikere i udlandet – Samt en tradition for en årlig fællestur i ind- og i udlandet f.eks. Harzen, Linderødsåsen i Skåne, Falster tur eller Calpe i Costa Blanca regionen i Spanien.

Ansvarlig: Har du spørgsmål til aktiviteten, er du velkommen til at kontakte vores cykel ansvarlig Parvin


52 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Danmarksfarver NO WHITE.png