Madlavning
Kom og lær det tyrkiske køkken og lav mad på en ny og anderledes måde hvor vi både tilbereder og nyder maden sammen.
Det tyrkiske køkken er kendt som et af verdens bedste. Den får sin indflydelse fra alle hjørner i Tyrkiet hvor hver region har sin egne specialiteter.
Prøv eksempelvis vores hjemmelavet yoghurt, meze, sunde supper, vinbladeruller, kebabretter, vegetarmad og meget mere.
Du får masser af inspiration til at lave spændende retter.
Vi sætter en madplan for hver måned, så du får et overblik over indholdet.
Så vil du lære at tilberede spændende, kulinariske varme/kolde retter og desserter til både hverdage og fester – så gå ikke glip af dette kursus.
Der er et begrænset antal pladser på kurset, så tøv ikke med at vente.
Information
Kursus starter op når der er minimum 6 deltager
Tid
Hver onsdag fra kl. 17-19
Sted
Danmarksfarver - Valhøjs Alle 190 1.sal 2650 Rødovre
Pris
350kr. for en hel måned inkl. alle ingredienser og udstyr