tor. 01. mar.

|

Valhøjs Alle 190

eSport

Vores tilmelding til Danmarksfarver eSport er åben og man kan tilmelde sig ved at registrere på hjemmesiden.

Registration is Closed
See other events
eSport

Tid og lokation

01. mar. 2018 12.00

Valhøjs Alle 190, Valhøjs Alle 190, 2610 Rødovre, Denmark

Om event

Foreningen Danmarksfarver er ved at åbne en ny eSports-afdeling op, og ser store muligheder for at udvikle foreningen, og medlemmerne.

Nye fællesskaber, bedre forudsætninger for et socialt og aktivt liv, og nye børn og unge ind i foreningslivet.

Danmarksfarver eSports-afdeling er en ny afdeling der springer ud af vores flerstrengede forening. Danmarksfarver vil afprøve mange muligheder for at skabe nye fællesskaber i foreningen, med lokalsamfundet, med andre foreninger, skoler, gymnasier, institutioner, m.m. Det er en udvikling som foreningen gerne bruge nogle midler på, men det er også en stor udgift, og et sats.

Vi ved hvad vi tror på virker og søger derfor fonde, puljer, samarbejdspartnere og sponsorer til vores projekt, som forhåbentligt kan stå klar til benyttelse i Q1 2018, så vi kan blive dygtigere til at skabe både sjove, tidssvarende og fællesskabende aktiviteter for borgerne i Rødovre kommune.

Koncepten indebærer også afholdelse af månedlig turneringer med præmiepulje for at tiltrække spillere og mest opmærksomhed. Til turneringerne vil der være frit adgang til gæster, som vil have mulighed for at følge turneringerne ”live” på stedet eller via livestream. Derudover tilbydes hyggeaftener til medlemmerne med fællesmad og drikke.

Som eSports udvalg og hovedbestyrelse i Danmarksfarver, ønsker vi at udvikle vores afdeling med bedre forudsætning for et aktivt og socialt liv. Vores ide med udviklingen er at tilbyde eSport sammen socialt samvær og give medlemmerne en ”sjov” fællesoplevelse. Danmarksfarver ønsker samtidig at fremme eSporten specielt i Rødovre kommune, hvor der er stor efterspørgsel omkring.

Del dette event

Danmarksfarver NO WHITE.png