top of page
7oxe2g7t0y411.jpg
Medlemskab og undervisning

Meld dig ind i Danmarksfarver eSport, og opnå nye højder med eSport holdet Quheylan. 

Danmarksfarver eSport har pt. undervisning i Counter Strike: Global Offensive (CS:GO). Vi sikrer struktureret undervisning målrettet den enkelte spiller, og afprøver de ting vi træner i officielle online- og offline kampe samt turneringer. Derudover giver vi dig teknikker, som du kan bruge til at forbedre dit spil, teamwork og din kommunikation.

Undervisningerne vil blive tilrettelagt og overset af vores professionelle eSports coaches med flere års erfaringer fra de større klubber indenfor CS:GO. 

Hvor og hvornår?
Træningstider: Søndag kl.17.00 – 20.00.
Undervisningen foregår på adressen Nørrekær 8, 2610 Rødovre (Ungdomsklubben Milestedet).

Undervisninger er inkluderet alle aktive medlemskaber og undervisningsmedlemskaber. Som undervisningsmedlemskab vil man udelukkende deltage undervisningstimerne ugentlig 3 timer, hvor den pågældende coach vil bruge tiden på at finde din nuværende niveau indenfor det valgte spil, samt få trænet af erfarne dedikerede trænere.

I fællesskab vil vi forsøge at skubbe grænsen for maksimal udnyttelse at vores medlemmers potentiale. Du vil som medlem møde nye venner og evt. finde dig et storslået hold at spille på.

Har du spørgsmål til undervisningen er du velkommen til at kontakte os på telefon og/eller mail.

Indmeldelse kan ske på nedenstående blanket.

es1.jpg
Danmarksfarver NO WHITE.png
bottom of page